Tunnit - sähköinen varauskalenteri

Haluatko kokeilla, olisiko ratsastus Sinun lajisi? Tule suositulle minialkeistunnillemme tiistaisin klo 16-16.45. Näillä tunneilla tutustutaan pikkuhiljaa ratsastukseen. Voit käydä kerran, kaksi tai useammin. Ei sisällä alkeiskurssin oppimäärää eikä tuo vastaavia taitoja, mutta mikäli innostut voit jatkaa alkeiskurssillemme. Alaikärajamme on 6v, mutta tämä sopii hyvin myös aikuisille. Hinta 20€/kerta. Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen!

Ilmoittautumiset ylläolevaan varauskalenteriin paikkatilanteen mukaan! Ole nopea, tästä on tullut hitti!

Varkauden Ratsastuskeskukselta löytyy tunti kaikentasoisille ratsastajille.
Katso ja varaa tuntisi suoraan sähköisestä varauskalenterista!

Mikäli yllä olevan varauskalenterin kanssa on ongelmia voit varata tuntisi myös oheisen "Book Now" linkin kautta aukeavasta varauskalenterista.


Varaa tästä!

Tallin puh. 044-7313154 voit myös aina soittaa ja kysyä lisää tunneista tai apua kalenterin kanssa!

Tuntiperuutukset tehdään myös sähköisen varauskalenterimme kautta, viimeistään 24h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomista tunneista perimme koko tuntihinnan. Äkillisessä sairastapauksessa tunnin voi perua myöhemmin tekstiviestillä tallin numeroon
p.044 -7313154.

Kalenteristamme voit varata myös yksittäisiä tunteja, halusitpa ratsastaa välillä useammin tai tulla kokeilemaan! Kaikille vajaille tunneille otetaan ratsastajia ryhmän tason mukaisesti. Näitä varauksia otetaan vastaan varauskalenterin kautta vielä ihan viime hetkiin saakka.

TERVETULOA RATSAILLE !